☰
  • Log på
  • Udskriv
  • Sitemap
image
  • Forside
  • LAG Bornholm
    • Foreningen
    • Bestyrelsen
    • Koordinator
    • Udviklingsstrategi
    • Indsatsområder
    • Generalforsamling
    • FLAG-Bornholm
  • Støttede Projekter
    • Havtorn Bornholm
    • Lykkelund Gedemejeri
    • Penyllan Naturøl
    • GoBornholm
    • Wonderfestiwall Udviklingsprojekt
    • Hallegaard
    • Stenseby Mødested
    • Økologisk Gårdslagteri
    • Fuglesangs Cafe og Udstilling
    • Soldat- og veteranfestival Bornholm
    • Nyker Multiaktivitetsplads
    • Balka Havn
    • Bornholmerburger
    • Krogsholm Produktionslokale
    • Vind Offshore Bornholm
    • Bornholm Sea Safari
    • Mountainbikespor
    • Wilgart
    • Vandkefirperler
    • Torvehal Bornholm
    • Bornholmerhampen
    • prøve eksempel
  • Ansøgning
    • Ansøgningsprocedure
    • Kriterier
    • Ansøgningsskema
    • Udbetaling
  • Generelt Om LAG
    • Lovgrundlag
    • LEADER-metoden
    • LAG-info
  • Kalender
Støttede Projekter
  • Havtorn Bornholm
  • Lykkelund Gedemejeri
  • Penyllan Naturøl
  • GoBornholm
  • Wonderfestiwall Udviklingsprojekt
  • Hallegaard
  • Stenseby Mødested
  • Økologisk Gårdslagteri
  • Fuglesangs Cafe og Udstilling
  • Soldat- og veteranfestival Bornholm
  • Nyker Multiaktivitetsplads
  • Balka Havn
  • Bornholmerburger
  • Krogsholm Produktionslokale
  • Vind Offshore Bornholm
  • Bornholm Sea Safari
  • Mountainbikespor
  • Wilgart
  • Vandkefirperler
  • Torvehal Bornholm
  • Bornholmerhampen
  • prøve eksempel
image

Vandkefirperler

Projektbeskrivelse fra det støttede projekt:

Manden bag Vandkefirperler, Paulie, vil starte Nexø bryggeri for at realisere en drøm om at være selvstændig. Med det vil jeg gerne skabe vækst og arbejdspladser på Bornholm.

Idéen bag 'Vandkefirperler' er at producere en alternativ læskedrik, med probiotiske egenskaber, der giver synergi for kroppen. Den indeholder mindre sukker, et væld af gode mælkesyre bakterier, enzymer, aminosyrer og mineraler. Smagt til med økologiske smagsgivere uden tilsætning af aromaer eller kunstigt fremkommende produkter.

Projektet er med til at løfte udviklingsstrategiens målsætninger, ved at skabe omtale om at 'alternative læskedrikke er det nye sort'. Samtidig fremmer projek dogmen om, at Bornholm er foregangs piloter indenfor gastronomisk udvikling og kvalitets håndværk. Mit produkt vil blive løftet af at være produceret på Bornholm og derved skabe nysgerrighed omkring mit bryggeri. Hvilket vil tiltrække opmærksomhed i medie billedet og turismen. På sigt vil det også skabe nye arbejdspladser.


image

Faktaboks

Projekt budget: 233.986  

LAG-bidrag: 93.595
Støttesats: 40 %

Forventet effekt:
1 job ved projektafslutning, samt 1-2 jobs 2 år senere.

Projektperiode:  
14. marts 2017 - 30. nov. 2017

Kontakt:  
Vandkefirperler
Sønder Hammer 156
3730 Nexø
Cvr. nr. 38486047

Mobil:
22 58 91 35

e-mail: info@vandkefirperler.dk

Website:
Vandkefirperler
LAG-Bornholm | Åbogade 7 | 3760 Gudhjem | E-mail: hjj@lag-bornholm.dk | Tlf.:+45 20 42 33 70 |